Szamos kölyök

Rendkívül jó minőségű, kiváló alapanyagokból a legmodernebb technológiával készült magyar gyerekcipők több, mint 20 év tapasztalattal. A Szamos cipőgyárában gyártják a német Josef Siebel cipőket is, ez a garancia a minőségre és a szaktudásra.
 
Magyar termék, magyar gyártótól, magyar kereskedőtől! Minden egyes SZAMOS termék vásárlásával a magyarországi gyártást és kereskedelmet támogatja!
 
A Szamos kölyök minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, az egészségpénztáraknál elszámolható, mivel orvostechnikai eszköznek minősül. Ez az összes supinált jelzéssel ellátott Szamos gyerekcipőre igaz.
 
A termék regisztrációs száma: HU/CA01/4115/09
 
Kérdezze meg róla gyermeke orvosát! A Szamos cipővel bizonyos, hogy gyermekének a legjobb minőségű és kényelmű gyermekcipőt választja, egyben hozzájárul gyermeke lábának egészséges fejlődéséhez!
 
Pár mondatban a supinált Szamos gyermekcipőkről:
 
Supinált cipők segítenek korrigálni a befelé dőlő bokát! Ezek a termékek olyan speciális belső formával és konstrukcióval kialakított lábbelik, amelyek megfelelő, akkreditált vizsgálólaboratórium által vizsgált és rendszeresen ellenőrzött anyagok felhasználásával készülnek, és így alkalmasak a fejlődő gyermeklábak saroktengely deformációjának korrekciós kezelésére. Mindemellett esztétikusak, és a hab talpnak köszönhetően rendkívül könnyűek, hajlékonyak, és strapabíróak!

Superfit

-A Superfit gyermekcipők a megkérdezett osztrák, svájci és német gyermek és ortopéd orvosok 98,2 %-ától a legjobb minősítést kapta.
-A Superfit gyermekcipőket a grazi gyermekortopédiai, klinikai mozgásfejlődési laboratóriumában is tesztelték, így a tökéletes anatómiai formák a gyermeklábak természetes fejlődését segítik, 17-43-as méretig.
-A Superfit gyermekcipők gyártása során a legmodernebb technológiák, kutatások, a felhasznált kiváló minőségű alapanyagok,  a  legszigorúbb károsanyag ellenőrzés igazolják az osztrák Legero cipőgyár jelmondatát:
 
„Kis lábakért vállalt nagy felelősség”

Primigi

A Primigi gyerekcipők a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készülnek, figyelembe véve a gyermekek életkorát és növekedését, elkísérve őket életük minden pillanatában: az első lépéseknél, az iskolában, sportolásnál, és az ünnepi alkalmak során.

Az olasz stílus és a válogatott alapanyagok teszik a PRIMIGI lábbeliket egyedivé és komfortossá. Ultra könnyű, rugalmas, légáteresztő és puha anyagok eleget tesznek minden igénynek.

A PRIMIGI 40 éve a legnépszerűbb gyerekcipőmárka Olaszországban, és most már nálunk is kapható. Egészségpénztárra is elszámolhatók!

Richter-Siesta

A Richter egy igazi nemzetközi márka Ausztriából, amely Európa és a világ összes jelentősebb piacán megtalálható. Magyarországon a jól ismert Siesta márkával történt együttműködés során egy minden igényt kielégítő és a magyar gyermeklábaknak leginkább megfelelő kollekciót fejlesztett a cég, melyet évről évre megújít az aktuális trendeknek megfelelően.
 
Egy azonban állandó: a kiváló alapanyagok használata, az esztétikus külső, a többféle izlésvilágnak megfelelő dizájn. Ez teszi a Richter márkát oly népszerüvé.  A Richter már 17-es mérettől kínál lábbelit a legkisebbeknek, de kollekciójában a kamaszodó gyermekek kényes izlésének is meg tud felelni divatos modelljeivel. Minden Richter cipő közös ismertető jele a kiváló minőség, legyen akár szandál, bakancs, vagy egy csinos lányka csizma.  http://www.tancsicscipo.hu

Geox

GEOX egy családi márka, amely egyedülálló lábbeliket és felsőruházatot kínál gyermekeknek, hölgyeknek és férfiaknak egyaránt. 

A GEOX által az olasz kreativitás egy új oldaláról mutatkozik be: a kutatás-fejlesztés révén a termékek ötvözik a magas szintű technológiát és a hagyományosan elismert olasz design-t.

Eredeti lélegző cipő, lélegző ruházat. Ez egy vízálló és lélegző cipő, illetve ruha gyártásával foglalkozó olasz márka.

A Geox lyukacsos gumitalpat készített, és a talpba egy speciális, mikroporózusos szerkezetű membránt illesztett, amely felszívja és eltávolítja az izzadságot, ugyanakkor nem engedi át a vízet.

A membrán mikropórusai ugyanis kisebbek a vízcseppeknél, így azok nem tudnak áthatolni rajtuk, viszont nagyobbak a vízgőz molekuláknál.

Ennek a szabadalomnak köszönhetően a nedvesség fokozatos távozása a cipő belsejében helyreállítja a láb egészségéhez szükséges ideális mikroklímát, a láb télen meleg és száraz nyáron pedig hűvös és száraz marad.

A Geox gyerekcipők technológiájáról részletesebben a következő linkre kattintva lehet olvasni: Geox leírás

További cikkeink...


Kívánságlista

Nincs termék a kívánságlistán.